Nieuws overzicht

Condomerie genomineerd voor Damprijs

De Amsterdamse stadsdelen zijn op zoek naar de meest duurzame ondernemers van Amsterdam. In stadsdeel Centrum zijn maar liefst 58 deelnemers. Hiervan zijn zijn er 3 genomineerd voor de hoofdprijs, waaronder Rienks EAP-klant Condomerie

Begin 2012 is Rienks EAP gevraagd door Condomerie om een advies te geven hoe het electriciteitsverbruik te verlagen. Dankzij energiezuinige verlichting daalt het electriciteitsverbruik met 34%. Door aanvullende besapringen op het electriciteitsverbruik stijgt de totale besparing naar verwachting tot 45%. Ook is een EPA-U uitgebracht om in kaart te brengen hoe verder op verwarming en ventilatie bespaart kan worden, lees hier meer.

Dankzij ons maatwerkadvies aan de Condomerie en de vele andere duurzame initiatieven van de Condomerie, is zij uit 58 inzenders genomineerd voor de Damprijs voor het stadsdeel Centrum. De winnaar van de stadsdeelprijs ontvangt €5000,- en is automatisch genomineerd voor de stedelijke DAM prijs van €30.000. Lees hier meer over de nominatie.