Met LED-verlichting naar energielabel C in kantoren

Vanaf 2023 is er in Nederland geen enkel kantoor meer met een energielabel slechter dan label C.
Kantoren met een slechter label (D t/m G) mogen dan niet meer gebruikt worden. Eigenaren van energieslurpende kantoren moeten hun panden zuiniger maken. Dat is geen probleem, want de investering betaalt zich terug door besparing op energiekosten. Investeren in energiezuinige verlichting is één van de meest efficiënte investeringen om tot label C te komen.

Voormalig minister Blok (Wonen en Rijksdienst) kondigt in een brief aan de Tweede Kamer een wettelijke verplichting aan voor eigenaren van kantoren. Hun panden moeten minstens label C hebben. Die eis geldt vanaf 2023..... Download de volledige tekst hier.

Bent u op zoek naar praktisch advies voor de verduurzaming van uw kantoor of een onafhankelijk advies over LED-verlichting? Wilt u een stappenplan om uw kantoor tot energielabel C te verbeteren, of een quickscan om te weten waar u qua energielabel staat en wat de kansen zijn. Rienks EAP helpt u verder.

Stuur ons een mail of vul het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.


Bezoek onze site

 

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................