Energielabel voor winkels in Dongen

Bent u eigenaar van een winkelpand of een ander bedrijfsgebouw in Dongen of omgeving? (loods met kantoor, winkel, horecagelegenheid, sporthal enz*), dan hebt u bij verhuur of verkoop een energielabel nodig. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is. Dit wordt onder andere bepaald door de isolatie van een gebouw en hoe zuinig bijvoorbeeld de verwarmingsinstallatie en de verlichting zijn.

Wij kunnen u helpen door voor u een energielabel op te stellen dat voldoet aan alle eisen. Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van energielabels voor overheden, vastgoedbeheerders, instellingen en bedrijven. Aanvullend aan het energielabel kunnen wij ook een EPA-U maatwerkadvies voor uw gebouw maken. In een maatwerkadvies staat op welke manieren u uw gebouw kunt verduurzamen, wat dat kost, wat dat oplevert en wat dat aan uw energielabel verbetert. In 2023 moeten alle kantoren tenminste label C hebben (zie ook dit artikel), een goed maatwerkadvies helpt u de juiste investeringsbeslissing te maken en de te nemen maatregelen slim te timen.

Rienks EAP verzorgt energielabels en EPA-U maatwerkadviezen. Stuur voor meer informatie een mail naar: info@senergy.nl of download het intakeformulier om een offerte aan te vragen. Vul het formulier in, stuur het naar info@senergy.nl. en u ontvangt zo snel mogelijk een scherpe offerte. De doorlooptijd van opdracht tot ontvangst van het label is enkele weken. Hebt u echter met spoed een label nodig? In vele gevallen kunnen we binnen 5 werkdagen na opdracht een label opstellen.

*vrijwel alle gebouwen, m.u.v. monumenten, woningen, magazijnen, loodsen en fabriekensgebouwen. Bij samengestelde gebouwen (bv. loods met kantoor of winkel) kan een deel van het gebouw een label nodig hebben.


Bezoek onze site

 

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................