Energielabel voor utiliteitsgebouwen (EPA-U)

Bent u eigenaar van een utiliteitsgebouw (kantoor, winkel, horecagelegenheid, sporthal enz*), dan hebt u bij verhuur of verkoop een energielabel nodig. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is. Dit wordt onder andere bepaalt door de isolatie van een gebouw en hoe zuinig de verwarmingsinstallatie en de verlichting zijn.

Rienks EAP verzorgt energielabels, indien gewenst uitgebreid met een EPA-U maatwerkadvies. Stuur voor meer informatie een mail naar: info@senergy.nl of download het intakeformulier om een offerte aan te vragen. Vul het formulier in, stuur het naar info@senergy.nl. en u ontvangt zo snel mogelijk een scherpe offerte.

*Utiliteitsgebouwen zijn vrijwel alle gebouwen, m.u.v. monumenten, woningen, magazijnen, loodsen en fabrieksgebouwen. Bij samengestelde gebouwen kan een deel van het gebouw een label nodig hebben. Bij een bedrijfspand met loods en kantoor, is alleen het kantoor labelplichtig.


Bezoek onze site

 

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................