Nieuws overzicht

Bredase ondernemers in Duurzaamheid bundelen hun krachten

Samen met zes andere zelfstandige adviseurs op het gebied van duurzaamheid heeft Rienks EAP het initiatief genomen om de coöperatie BOnDS (Bredase Ondernemers in Duurzame Samenwerking) op te richten, om zo haar klanten met grotere en multidisciplinaire projecten te kunnen bedienen. De ervaren adviseurs hebben uiteenlopende expertises op het gebied van duurzaamheid; verlichting, installatietechniek, bouwkunde, gebiedsontwikkeling, natuur & milieu en vervoer & verkeer.


Voor de klanten van BOnDS betekent de samenwerking dat zij bij een omvangrijker project niet meer zijn aangewezen op een groot ingenieursbureau. De adviseurs binnen BOnDS zorgen met hun bevlogenheid, kunde en ervaring voor een ideaal alternatief. Zij weten wat er speelt bij hun klanten en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de regio. Door de persoonlijke benadering, de intensieve samenwerking tussen de adviseurs en de korte lijnen kunnen projecten snel en effectief gerealiseerd worden. Een ander voordeel voor de klant is dat zij tijdens een project één aanspreekpunt en contractpartner hebben. De coöperatie combineert op deze manier de voordelen van zelfstandige experts en een groot ingenieursbureau.

De kennis van BOnDS wordt ingezet in projecten op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing voor projecten bij bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen in Breda en ver daar buiten.